ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7474 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 άτομα)


1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
3 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού
3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι

Πως το κάνουμε:
Για να φτιάξουμε τη σάλτσα πέστο χτυπάμε στο μπλέντερ το βασιλικό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το κουκουνάρι μέχρι να γίνουν ένας πολτός.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και κρατάμε ½ φλιτζάνι από το νερό τους με το οποίο αραιώνουμε τη σάλτσα πέστο. Ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε προσθέτοντας σε κάθε πιάτο επιπλέον τριμμένη παρμεζάνα.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7474 φορές.


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΩΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ


ΠΡΩΙΝΗ Ή ΒΡΑΔΙΝΗ ΟΜΕΛΕΤΑ


ΜΙΛΦΕΙΓ


ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


Ο ΑΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ


ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ


ΠΑΣΤΕΛΙ