ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4813 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 πορτοκάλια
5 κουταλιές αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
½ κουταλάκι κάρδαμο
1 βανίλια
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη βανίλια να βράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το κάρδαμο.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες αφαιρώντας τις άσπρες φλούδες.
Ρίχνουμε την καραμέλα πάνω από τα πορτοκάλια και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω και 1 -2 κουταλιές της σούπας τρίμματα σοκολάτας.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4813 φορές.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΚΟΧΛΙΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ


ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ