ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4919 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 πορτοκάλια
5 κουταλιές αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
½ κουταλάκι κάρδαμο
1 βανίλια
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη βανίλια να βράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το κάρδαμο.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες αφαιρώντας τις άσπρες φλούδες.
Ρίχνουμε την καραμέλα πάνω από τα πορτοκάλια και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω και 1 -2 κουταλιές της σούπας τρίμματα σοκολάτας.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4919 φορές.


ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ


ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ Ή ΣΠΙΤΙΚΑ


ΠΛΙΓΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


Φτιάξε τη δική σου αρωματική ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ RICOTTA


ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ