ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4960 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 πορτοκάλια
5 κουταλιές αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
½ κουταλάκι κάρδαμο
1 βανίλια
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη βανίλια να βράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το κάρδαμο.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες αφαιρώντας τις άσπρες φλούδες.
Ρίχνουμε την καραμέλα πάνω από τα πορτοκάλια και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω και 1 -2 κουταλιές της σούπας τρίμματα σοκολάτας.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4960 φορές.


ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ


ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ (και φέτα)


ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ


ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ


HUMMUS