ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4640 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 πορτοκάλια
5 κουταλιές αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
½ κουταλάκι κάρδαμο
1 βανίλια
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τη βανίλια να βράσουν μέχρι το σιρόπι να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το κάρδαμο.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε φέτες αφαιρώντας τις άσπρες φλούδες.
Ρίχνουμε την καραμέλα πάνω από τα πορτοκάλια και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε από πάνω και 1 -2 κουταλιές της σούπας τρίμματα σοκολάτας.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4640 φορές.


ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ


SHRIMPS ALA CHEF\'S